Sultanbeyli'de Çaldiklari Bebek Arabasini Satmaya Çalisirken Sahibine Yakalandilar

Sultanbeyli'de Çaldiklari Bebek Arabasini Satmaya Çalisirken Sahibine Yakalandilar

Sultanbeyli’de çalinan bebek arabalarinin internet üzerinden satisa çikarildigini gören çift, hayatinin sokunu yasadi. Hirsizlarla müsteri kiliginda görüsme ayarlayan ve durumu polise bildirerek hirsizlarin kiskivrak yakalanmasini saglayan aile, “Çaldiklari esyalari internetten satisa çikariyorlar. Yaziklar olsun!” diyerek isyan etti.



Ilginç hirsizlik olayi, Sultanbeyli’de geçtigimiz günlerde meydana geldi. Iddiaya göre, bir apartmanin önüne gelen süpheli kadin sahis, apartmana girerek içerde bulunan bebek arabasini çalip kaçti. Ardindan çaldigi bebek arabasini internet üzerinden satisa çikardi. Bebek arabalari çalinan çift, internet üzerinden ilanlara baktigi sirada çalinan bebek arabalarinin satisa çikarildigini görünce hayatinin sokunu yasadi. Çift, bebek arabasini çaldiktan sonra internette ilani veren Sengül F. ve Ersin F. ile irtibata geçerek bebek arabasini satin almak istediklerini söyledi.

Müsteri kiliginda hirsizlarla görüsme ayarlayan çift, durumu polis ekiplerine de bildirdi. Hirsizlik süphelileri suçüstü yakalanirken, gözaltina alinan hirsizlik süphelileri ifadeleri alindiktan sonra savcilik talimatiyla serbest birakildi. Magdur aile ise polis ekiplerinin çalismasi sonucu bebek arabasina kavustu.

Bebek arabasi çalinan kadin hirsizlarla yüzlestigi anlari cep telefonuyla kayda aldi. Magdur kadin, “Bu adam ve bu kadin Sultanbeyli’de benim bebek arabami çaldilar. Bindikleri araba bu. Çaldiklari esyalari internetten satisa çikariyorlar. Yaziklar olsun. Hiç yakisiyor mu sana? Ben çocugumla ise gidiyorum, çalisiyorum. Sen hirsizlik yapiyorsun” diyerek isyan etti. Öte yandan, hirsizlik anina iliskin güvenlik kamerasi görüntüleri de ortaya çikti. Görüntülerde, bir kadinin apartmanin içine girdigi, saniyeler sonra elinde bebek arabasiyla çiktigi ve kaçarak uzaklastigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile