Sultanbeyli'de Husumetli Iki Komsu Ailenin Kavgasinda Silahlar Konustu Açiklamasi 1 Yarali

Sultanbeyli'de Husumetli Iki Komsu Ailenin Kavgasinda Silahlar Konustu Açiklamasi 1 Yarali

Sultanbeyli’de bir önceki günden husumetli olan iki ailenin kavgasinda silahlar konustu. Bir kisinin yaralandigi kavga ani kameraya yansidi.



Olay 21.20 sularinda Battalgazi Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre önceki gün bir kizin darp edilmesinden kaynaklanan olaydan dolayi husumetli olan iki komsu aile birbirine girdi. Kavga sirasinda cadde üzerinde bulunan bir dükkanin da camlari kirildi. Olayda bir kisi yaralandi.

Silahlarin da kullanildigi kavgada bir kisi kolundan vurularak yaralandi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, olay yeri inceleme ve saglik ekipleri sevk edildi.

Yarali olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye götürülürken kavgaya karisan iki taraf gözaltina alinarak karakola götürüldü. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri bölgeye güvenlik seridi çekerek inceleme yapti. Ekipler incelemede çok sayida mermi kovani buldu. Incelemenin ardindan ekipler olay yerinden ayrildi. Olayla ilgili çalisma baslatildi.

Silahli kavga kamerada

Sultanbeyli’de bir kisini yaralandigi silahli kavga cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntüde silah sesleri duyuldugu dikkat çekerken kavga ani kameraya yansidi. Olayla ilgili konusan Ömür Torun, "Olay anini görmedim. Olay kimin arasinda çikti bilmiyorum ama buranin iki sokak arkasinda oturuyorum. Kursunlama seslerini duydum daha sonrasinda buraya geldim. Baktim emniyet güçleri burada mahalle sakinleri burada. Yaralilara Allah sifa versin. Iki genç arasinda oldugunu duyduk. Yakinlari ayirmak için olaya karismis" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile