Sultanbeyli'de Polisten Kaçan Süpheli Yakalandi

Sultanbeyli'de Polisten Kaçan Süpheli Yakalandi

Sultanbeyli’de uyusturucu madde ticareti yapan sahis polislerden kaçmaya çalisti. Araciyla ters yöne giren süpheli, yaya olarak kaçmaya çalisirken polis tarafindan yakalandi.

Sultanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri, “uyusturucu veya uyarici madde ve imal ticareti” suçu ile ilgili torbaci olarak tabir edilen sokak saticilarinin yakalanmasina yönelik Sultanbeyli ilçesinde çalisma baslatti. 29 Aralik 2023 tarihinde Sultanbeyli ilçesinde bir sahsin araciyla uyusturucu madde ticaretinde bulundugu belirlendi. Süpheli araci Aksemsettin Mahallesi Esref Bitlis Bulvari’nda gören ekipler izlemeye aldi. Süphelinin sevk ve idaresindeki araç Pendik ilçesi Kurtköy Mahallesi’nde uyusturucu madde ticareti yapacagi sirada görevliler tarafindan fark edildi. Ekipler araci durdurmak istedi fakat uyarilari dikkate almayan araç sürücüsü kaçarak uzaklasti.

Ters yöne girip yaya kaçan sahis yakaladi

Yasanan kovalamaca sirasinda süpheli araç ters yön istikametinde görevlilerce durduruldu. Sürücü ve yanindaki sahis araçtan inip yaya olarak kaçmaya basladi.

Kisa süreli kovalamacanin ardindan kimlik bilgileri S.A. oldugu anlasilan sahis yakalanarak gözaltina alindi. Sahsin yapilan sorgulamasinda farkli suçlardan çok sayida kaydi oldugu tespit edildi. Sahsin üzerinde ve süpheli araçta yapilan aramalarda ise 7 adet satisa hazir halde toplam 10,5 gram marihuana ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan süpheli, “uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti” suçundan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile