Sultangazi Belediye Baskani Dursun Vatandaslara Asure Dagitti

Sultangazi Belediye Baskani Dursun Vatandaslara Asure Dagitti

Sultangazi Belediyesi, muharrem ayi nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi ve Sehitler Meydani’nda asure dagitim programi düzenledi. Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, dev kazanin basina geçerek, vatandaslara asure ikraminda bulundu.

Sultangazi Belediyesi, muharrem aynin bereketini ilçe sakinleriyle paylasmak için asure dagitim programi düzenledi.

Program çerçevesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Sehitler Meydani’na dev kazanlarin bulundugu stantlar kuruldu. Hijyenik kurallara uyularak özenle hazirlanan asureler, cuma namazi sonrasi binlerce kisiye ikram edildi. AK Parti Ilçe Baskani Süleyman Yigitoglu, AK Parti Kadin Kollari Baskani Vasfiye Ayvali, AK Parti Gençlik Kollari Baskani Yasin Bakirci, Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun ile Belediye Baskan Yardimcisi Nurcan Öztürkmen de asure standinin basina geçerek vatandaslara asure dagitti.

Vatandaslara kendi elleriyle asure ikram eden Baskan Dursun, Sultangazililerle de bol bol sohbet etti. Yaklasik on bin kisilik asure kisa süre içerisinde tükendi.

“Muharrem ayi birlik, beraberlik ve paylasmanin ayidir”

Programda konusan Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, “Muharrem ayi birlik, beraberlik ve paylasmanin ayidir. Biz de bu güzel manevi atmosferi komsularimizla paylasmak için güzel bir program düzenledik. On bin komsumuza asure dagitiyoruz bugün. Asurenin bolluk, bereket ve sifa getirmesi dilegiyle, tüm komsularimiza afiyet olsun. Birlik ve beraberligimiz daim olsun, Rabbim bizleri bu mübarek günlerin nicelerine ulastirsin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile