Sultangazi Belediyesi Egitime Destek Akademisi (SEDA) Ögrencileri YKS'de Ilk 50 Bine Girdi

Sultangazi Belediyesi Egitime Destek Akademisi (SEDA) Ögrencileri YKS'de Ilk 50 Bine Girdi

Ögrencileri lise ve üniversite sinavlarina ücretsiz olarak hazirlayan Sultangazi Belediyesi Egitime Destek Akademisi (SEDA)’nde egitim alan 314 ögrenci, YKS’de ilk 50 bine girmeyi basardi.

Ögrencileri lise ve üniversite sinavlarina ücretsiz olarak hazirlayan Sultangazi Belediyesi Egitime Destek Akademisi (SEDA), uyguladigi kisiye özgü egitim modeliyle sinav sonuçlarinda da farkini ortaya koyuyor.

Tercih çadiri, ilçedeki tüm ögrencilere hizmet veriyor

Sultangazi Belediyesi Egitime Destek Akademisi (SEDA) ögretmenleri, ögrencileri en dogru üniversiteye yönlendirmek için rehberlik hizmeti sunuyor. Ögretmenler, ögrencilere yetenek ve ileride istedikleri meslekler dogrultusunda yol gösterirken, onlarin kafasindaki soru isaretlerini de gideriyor. Üniversite için tercih yapacak ögrenciler 15 Temmuz Demokrasi ve Sehitler Meydani’na kurulan çadirda ve ayni zamanda ilçede bulunan SEDA subelerinde ücretsiz olarak danismanlik hizmeti alabiliyor. Tercih çadiri, ilçedeki tüm ögrencilere hizmet veriyor.

YKS’de ilk 500’e giren ögrencilerden 5’i SEDA’li

2024 YKS sinavinda sayisal, sözel ve esit agirlikta 5 SEDA’li ögrenci ilk 500’e girmeyi basarirken, 314 ögrenci ise ilk 50 bine girerek tercih etmek istedikleri üniversiteye gitmeyi garantilemis oldu.

“Egitim ögretim dönemimizin basinda 7. subemizi de hizmete açacagiz”

Sultangazi Belediyesi, SEDA’nin bir subesini daha hizmete açiyor. Zübeyde Hanim Mahallesi Asik Veysel Kültür Merkezi’nde bir sube daha açilacagini belirten Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, “Velilerimizden gelen yogun talep bizleri memnun ediyor. Daha çok ögrencimize ulasmak ve onlari hedeflerine bir adim daha yaklastirmak adina egitim ögretim dönemimizin basinda 7. Subemizi de hizmete açacagiz. Gençlerimizin aldigi basarilar bizleri gururlandiriyor. Ilk 50 bine giren 314 ögrencimizi ve onlari canla basla sinava hazirlayan ögretmenlerimizi tebrik ediyorum. Her sey gençlerimizin gelecegi için” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile