Sultangazi'de Alacak-Verecek Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Sultangazi'de Alacak-Verecek Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Sultangazi’de aralarinda alacak-verecek sorunu oldugu ögrenilen kisilerin kavgasi kanli bitti. Yunus Emre Mahallesinde yasanan olayda Bekir D. ve arkadasi Osman T. husumetli olduklari ögrenilen Muhammed Y. ve Murat Y. tarafindan kursun yagmuruna tutuldu. Yasanan olayda 39 yasindaki Bekir D. hayatini kaybederken Osman T. yaralanarak hastaneye kaldirildi.



Olay saat 22.30’da Sultangazi Yunus Emre Mahallesi - GAZI - Adem Yavuz Caddesi üzerinde bulunan bir dükkan önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede manavlik yaptigi ögrenilen 39 yasindaki Bekir D. ve arkadasi Osman T. ile aralarinda alacak - verecek konusundan dolayi husumetli olduklari Muhammed Y. Ve Murat Y. tarafindan sokak ortasinda pompali tüfek ile vuruldu.

1 kisi öldü,1 kisi yaralandi

Yasanan silahli saldiri sonucunda 39 yasindaki Bekir D. hayatini kaybederken arkadasi Osman T. ise bacagindan yaralandi. Yasanan olayi göre vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Bekir D.’nin hayatini kaybettigini Osman T.’nin de bacagindan yaralandigini tespit etti. Saglik ekiplerinin hayatini kaybeden Bekir D.’ye kalp masaji yaptigi görülüyor.

Çok sayida polis ekibi olay yerine sevk edildi

Bir kisinin hayatini kaybettigi bir kisinin de yaralandigi olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Özel harekât polislerinin de sevk edildigi nokta serit içine alindi. Yaralanin Osman T. ve hayatini kaybeden Bekir D.’nin olay sonrasi anlari da vatandaslar tarafindan cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde hayatini kaybeden Bekir D.’nin kanlar içinde yere yattigi diger Osman T.’nin de yerde bacagini tuttugu görülüyor. Ayrica çok sayida polis ekiplerinin de olaya intikal ettigi görülüyor.

Olayi gerçeklestiren sahislar kiskivrak yakalandi

Bekir D.’yi vuran Murat Y. ve Osman T.’yi de yaralayan Muhammet Y. ise pompali tüfekleri ile kiskivrak yakalanarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile