Sultangazi'de Kebapçinin Tavani Çöktü, Çalisanlar Canini Zor Kurtardi

Sultangazi'de Kebapçinin Tavani Çöktü, Çalisanlar Canini Zor Kurtardi

Sultangazi’de bir kebapçinin tavaninda çalisanlarin temizlik yaptigi sirada çökme meydana geldi. Çalisanlar son anda kaçarak canlarini kurtarirken, yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün saat 23.30 siralarinda Sultangazi Ismetpasa Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir kebapçida yasandi. Edinilen bilgiye göre, bir kebapçi dükkaninda temizlik yapildigi sirada henüz bilinmeyen bir sebeple tavaninda çökme yasandi. Olay sirasinda is yerinde bulunan bir çalisan mutfak bölümüne, baska bir çalisan ise disariya kaçarak canlarini son anda kurtardi. Dükkanda müsterinin olmamasi ise olasi bir faciayi önledi.

“Tam temizlik biter bitmez yasandi, iki tane elemanda son anda kurtuldu”

Kebapçida çalisan Faik Ceylan, “Biz burayi geçen sene tadilat yaptik. Tadilatimiz tam bitmeden, bizim mimar birakip gitti. Tavani yapmislar ama iyi yapmadiklari için çökme yasandi. Bütün tavan komple asagiya indi. Allah korusun 3-5 müsteri vardi, onlar çiktiktan sonra oluyor. Tam temizlik biter bitmez yasandi, iki tane elemanda son anda kurtuldu. Böyle sahte is yapanlarin piyasada gezmesini insanlar duyarli olmasi gerekiyor. Bu tür seylerin yasanmamasi için devletin buna el atmasi lazim” diye konustu.



Tavanin çökme ani kamerada

Sultangazi’de kebapçida yasanan tavan çökme olayi saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, isyeri çalisanlarinin temizlik yaptigi sirada tavanin çöktügü ve elemanlarin son anda kaçarak kurtuldugu görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile