Sultangazi'de Piskin Hirsizlarin Tavirlari Pes Dedirtti

Sultangazi'de Piskin Hirsizlarin Tavirlari Pes Dedirtti

Sultangazi’de bir telefon satis magazasina girmeye çalisan maskeli piskin hirsizlarin hareketleri pes dedirtti. Hirsizlik esnasinda kendilerine bagiran kisiye el sallayan hirsizlar o esnada bölgede devriye atan polis aracinin sirenini duyunca olay yerinden kaçti. Hirsizlik için yanlarinda getirdikleri demir kesme makasini da birakip olay yerinden kaçan hirsizlarin o anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün sabah saat 05.30 sirlarinda Sultangazi 50. yil mahallesi B caddesi üzerinde bulunan bir telefon satis magazasinda meydana geldi. Edinilen bilgiye panelvan araç ile magaza önüne gelen kapüsonlu ve sapkali 4 hirsiz yanlarinda getirdikleri levye ile kepenkleri kirmaya çalisti. Hirsizlardan biri ise araçta arkadaslarini beklemeye basladi.

Bir süre ugrasan hirsizlar kepengi kiramayacaklarini anlayinca bu defa ise araçtan aldiklari demir kesme makasi ile kepengin bir kismini kirarak yerinden söktüler. O esnada sesleri duyan bir vatandas hirsizlari uyardi. Piskin hirsizlardan birisi ise kendisini uyaran kisiye el salladi. Sergiledikleri sogukkanlilikla içeriye girmek için hazirlanan hirsizlar o esnada bölgede devriye görevi yapan polis ekiplerinin siren seslerini duyunca panikleyerek geldikleri araç ile olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken yapilan incelemenin ardindan ise kaçan sahislarin yakalanmasi için çalisma baslatildi.

Olay ani kamerada

Maskeli ve sapkali hirsizlar suç aleti olan demir kesme makasini birakarak olay yerinden geldikleri araç ile kaçarken hirsizlik girisimi ise isyerine ait güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde panelvan araç ile olay yerine gelen hirsizlarin önce demir levye ile kepengi kirmaya çalistiklari daha sonra ise demir kesme makasi kullanarak kepengin bir kismini kiriyor. Görüntülerin devaminda kendilerini uyaran bir vatandasa el salladiklari ve siren seslerini duyunca demir kesme makasini olay yerinde birakarak kaçtiklari görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile