Sultangazi'de Tirnakçilik Yöntemi Ile Hirsizlik Kamerada

Sultangazi'de Tirnakçilik Yöntemi Ile Hirsizlik Kamerada

Sultangazi’de bulunan bir magazaya müsteri kiliginda giren iki kadin tirnakçilik yöntemi ile 230 TL çaldi. Olay ani güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçtigimiz pazar günü saat 19.30 siralarinda Sultangazi Ugurmumcu mahallesi Muhsin Yazicioglu Caddesi üzerinde bulunan bir giyim magazasinda yasandi. Kemer alma bahanesi ile müsteri kiliginda magazaya giren iki kadin magazanin kalabalik olmasini firsat bilerek oyaladiklari Fatmanur Kaygusuz isimli çalisanin kafasini karistirarak tirnakçilik yöntemi ile 230 TL çaldilar. Gece saatlerinde magazayi kapatmadan önce hesap yapan isyeri sahibi ve çalisanlar kasadan 230 TL açik çikinca kameralari izleyip tirnakçilik yöntemi ile iki kadinin hirsizlik yaptigini anladilar. Yasanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde iki kadinin müsteri kiliginda magazaya girdikleri ve magazanin kalabalik olmasini firsat bilerek tirnakçilik yöntemi ile hirsizlik yaptiklari görülüyor.

Olay anini anlatan Fatmanur Kaygusuz, "Ben kasada müsteriler ile ilgileniyordum iki bayan geldi ve telasli bir halleri vardi. Kemerin fiyatini sormuslar elemanlarima 20 TL oldugunu söylemisler. Sonrada bana sordular ben ise pos çekiyordum. Benim kafami karistirmak için pos makinesini poseti ittirerek düsürdüler. Ben verdikleri paranin sahte oldugunu hissettim ve gidip patronuma sordum ancak patronum gerçek dedi.

Bana 200 TL vermislerdi ben de içeri gelince paranin üstünü verdim sonra 100 TL nin ucunu yirtmislar ama fark etmedim yirtiklarini kamerayi izleyince gördük. Sonra bana kemer ne kadar dedi 20 TL dedim tekrar sordu sonra paranin üstünü geri istiyorum dedi kendi verdigi parayi benden geri istedi parasini verdim ve sonra gittiler" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile