Sultangazi'de Yabanci Uyruklu Bir Ailenin Muslugu Söküp, Vanayi Açip Kaçtiklari Evi Su Basti

Sultangazi'de Yabanci Uyruklu Bir Ailenin Muslugu Söküp, Vanayi Açip Kaçtiklari Evi Su Basti

Sultangazi’de yabanci uyruklu bir aile, kiraci olarak yasadiklari evin musluklarini söküp ve vanasini açik birakip kaçti. Tonlarca suyun bastigi evden, alt katlara sizan su daire ve dükkanlara zarar verdi.

Olay, dün gece saat 22.00 siralarinda Ismetpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklasik 8 ay önce 4 kisilik yabanci uyruklu bir aile, evi kiralayarak yasamaya basladi.

4 katli binanin, 2. Katinda yasayan aile gece saatlerinde esyalarini tasidi. Gizlice tasinan aile, evden musluklari sökerek çaldi. Evin vanasini da açik birakan aile kaçarken, musluklarin sökülmesi nedeniyle akan tonlarca su dairenin içine doldu. Eve dolan su, beton duvardan sizarak alt kattaki daire ve dükkanlara zarar verdi. Vatandaslar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ev sahibi ise, kapinin kilitlenerek anahtari yanlarinda götürdüklerini fark etti. Polis ekipleri tarafindan kapisinin açilmasi için çilingir çagirildi. Kapinin açilmasi ile içeriye giren daire sahibi soke oldu. Eve dolan tonlarca su, itfaiye ekipleri ve vatandaslarin yardimi ile tahliye edildi. Ev sahibi kiracilardan sikayetçi olurken, polis ekipleri yakalama çalismalari baslatti.

“Musluklari söküp vanalari açip binayi su bastirdilar”

Ayni binada yasayan Recep Pehlivan, "Binamizda Suriyeliler vardi. Bugün daireyi bosalttilar. Bütün musluklari söküp vanalari açip binayi su bastirdilar. Dükkanlara kadar sular indi asagiya kadar. Görüyorsunuz iste vaziyeti. Arkadasin dükkanina da su basti. Itfaiye geldi, polis ekipleri geldi. Zorla çilingirle kapiyi açtik. Hemen hemen suraya kadar daire su dolmus vaziyette. Bu sekilde ugrasiyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile