Suluova Belediyesi'nden Engelli Vatandaşlara İftar Verildi

Suluova Belediyesi ilçedeki engelli vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Suluova Aşevi'nde verilen iftara Belediye Başkanı Mahmut Boz, Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şube Başkanı Musa Demiryarar, Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanı Abdullah Ayyıldız, Suluova Şube Başkanı Mehmet Ergün ve dernek üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Mahmut Boz, iftarda yaptığı konuşmada, ''Her şeye rağmen sizlerin hayata tutunma azminiz gerçekten çok takdire şayandır. Daima yaşama hırsınızı ve sevincinizi gözlerinizdeki pırıltılardan görmek mümkün. Sağlıklı insanlarımızın sizlerden öğreneceği çok şeyler var. Yaşama arzunuz ve kendi ayaklarınız üzerinde mücadele azminiz her daim insanlara örnektir. Bugüne kadar olduğu gibi her zaman sizlere Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz'' dedi.

Kendi ayakları üzerlerinde durabilmeleri için engellilerin istihdam edilmesinin bir insanlık görevi olduğunu ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Suluova Şube Başkanı Mehmet Ergün ise, ''Engelliler olarak bizlerin en büyük arzusu kimseye yük olmadan hayatımızı idame ettirebilmektir. Toplum hayatına ayak bağı olan değil katkı sağlayan birey konumunda bir yaşam düzenimizin olması bizlerin ve toplumun mutluluğuna artılar getirecektir. Bu yemeği düzenleyen Belediyemize ve Başkanımıza bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz'' diye konuştu.

Muhabir: Murat Arslan

Yayıncı: Dilek Sezen
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile