Suluova'da Yeni Spor Salonunun Temeli Atildi

Spor Toto Teskilati ile Suluova Belediyesi is birliginde yapilacak Suluova Spor Salonu'nun temeli, törenle atildi.

Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok, Suluova Spor Salonu'nun temel atma töreninde yaptigi konusmada, mevcut alanda bulunan eski spor salonunun tadilat çalismalarinin yenisinin yapimina oranla ayni maliyette oldugunu söyledi.

Bu nedenle Bakanligin salonun yeniden yapilmasina onay verdigini dile getiren Üçok, salonun en kisa sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacagini belirtti.

Suluova'yi spor kenti haline getirmek için Gençlik ve Spor Bakanligi katkilari ve Spor Toto Teskilat Baskanligi is birliginde çalistiklarini vurgulayan Üçok, "Bugüne kadar ilçemize ve gençlerimize birçok spor tesisi kazandirdik. Ilçemize kazandirilan spor tesisleri için basta Cumhurbaskanimiz ve Spor Bakanimiz olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ederim. Yapimi tamamlandiginda isletmesini Ilçe Spor Müdürlügümüze devredecegiz." dedi.

Yaklasik 9,5 milyon lira maliyetle yapilacak 500 kisilik seyirci kapasiteli spor salonunun temel atma törenine AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Vali Yardimcisi Bekir Sitki Dag, Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, Kaymakam Abdullah Sen ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile