Sümer Açiklamasi 'Kesme Çiçek Denildiginde Altinova Akla Gelecek'

Sümer Açiklamasi 'Kesme Çiçek Denildiginde Altinova Akla Gelecek'

Altinova mahalle sakinleriyle iftar programinda bir araya gelen Cumhur Ittifaki Kepez Belediye Baskan adayi Riza Sümer, "Burada bir ‘Tarim Kenti’ kuracagiz. Yeni sera alanlari, ortasinda paketleme tesisleri, sosyal yasam alanlari, konaklama tesislerinin oldugu yeni bir tarim kenti olacak ve kesme çiçek denildiginde dünyanin her yerinde Altinova akla gelecek, Kepez akla gelecek" dedi.

Kepez Belediye Baskan adayi Riza Sümer, Cumhur Ittifaki Antalya Büyüksehir Belediye Baskan adayi Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Il Baskani Ali Çetin, AK Parti Kepez Ilçe Baskani Mehmet Çivik, AK Parti Kepez Ilçe Kadin Kollari Baskani Ilknur Kurt ve MHP Kepez Ilçe Baskani Servet Ersoy’un katilimlariyla Altinovali vatandaslarla iftar sofrasinda bulustu. Iftar öncesi konuklarla tek tek selamlasan Sümer, vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti.

"Kesme Çiçek denildiginde Kepez akla gelecek"

Konusmasina, mahalle sakinlerinin Ramazan ayini kutlayarak baslayan Riza Sümer, tarim ve ticaretin merkezi Altinova’da bulunmaktan dolayi mutlulugunu dile getirdi. Tarim üreticileri için binlerce dönüm kesme çiçek serasi ve çelenk üretim atölyeleri bulunan bölge için projelerini açiklayan Sümer, “Özellikle kesme çiçek ihracatinda dünya yildizi olmayi hak eden ve bu büyük ticarete ev sahipligi yapan Altinovamizdayiz. Adi üstünde, altin bir ova. Hem tarim hem de ticarette kalkinmaniz için elimizden geleni yapacagiz. Buraya bir ‘Tarim Kenti’ kuracagiz. Yeni sera alanlari, ortasinda paketleme tesisleri, sosyal yasam alanlari, konaklama tesislerinin oldugu yeni bir tarim kenti olacak. Kesme çiçek denildiginde dünyanin her yerinde Altinova akla gelecek, Kepez akla gelecek” diye konustu.

“Hizmet ve eser birakmak istiyoruz”

Riza Sümer, Kepez sakinlerine seslendigi konusmasina; sehre hizmet ve eser birakmak istedigini söyleyerek devam etti. Sümer, “Yetki veya makam derdinde degiliz. Bunlar nefsi seyler. Hizmet ve eserler birakmak istiyoruz. Yillar sonra bu görevleri biraktigimiz zaman Milletimiz arkamizdan, ‘Bu adamlar hizmet etti’ desin istiyoruz. Cumhurbaskanimiz diyor ya, ‘Öldügümüzde Belediye Baskani, Milletvekili, Cumhurbaskani demeyecekler, er kisi niyetine diyecekler.’ Iste bu bilinçle hareket ediyoruz. Bu bilinçle hareket edince de insan faktörü çok öne çikiyor. Insana saygili, sehrine duyarli, çevreyi önemseyen bir anlayis ortaya çikiyor” dedi.

Riza Sümer, iftar bulusmasinin ardindan Altinovalilarla bir dizi program gerçeklestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile