Sümer Ezgü Antalya'da Kaza Geçirdi

Sümer Ezgü Antalya'da Kaza Geçirdi

Türk halk müzigi sanatçisi Sümer Ezgü ve ailesinin içinde bulundugu cip ve ona bagli karavan, Antalya’nin Korkuteli ilçesi yakinlarinda yan yatti. Kaza sonrasi Ezgü, “Araç yan yatti ve sürüklendik. Iyiyiz bir sorun yok. Ilginize çok tesekkür ederim, hepinizi seviyorum” açiklamasini yapti.

Kaza, ögle saatlerinde Korkuteli ilçesi sinirlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Türk halk müzigi sanatçisi Sümer Ezgü’nün bulundugu cip ve ona bagli olan karavan, yokus asagi indigi sirada kontrolden çikti. Önce refüje çarpan karavan, ardindan ciple birlikte yan devrildi. Araçta bulunan Ezgü ve ailesi kazayi yara almadan atlatti.

“Iyiyiz, bir sorun yok”

Sanatçi Sümer Ezgü, geçirdigi trafik kazasi sonrasi sosyal medya hesabindan sevenlerine iyi oldugu mesajini verdi. Ezgü, “Geçirdigimiz kaza ile ilgili sürekli arayan soranlar var. Bizde bir sey yok. Karavanla yokus asagi inerken hiz kazandi. Çekme karavan bir anda yalpalandi, refüje vurdu ve bizi devirdi. Araç yan yatti ve sürüklendik. Iyiyiz bir sorun yok. Ilginize çok tesekkür ederim, hepinizi seviyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile