Sümer Oral, seçim bürosu önünden geçerken CHP'lilere selam verdi

Sümer Oral, seçim bürosu önünden geçerken CHP'lilere selam verdi

Eski bakanlardan MHP Manisa 1. sıra Milletvekili Adayı Sümer Oral, esnaf ziyareti kapsamında yaptığı gezilerde uğradığı CHP Seçim İrtibat Bürosu'nda alkışlarla karşılandı.

MHP‘li Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa 1.sıra Milletvekili Sümer Oral seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarette Oral ve Ergün‘e, MHP İl Başkanı Uğur Üncü ve MHP‘li yöneticiler eşlik etti. Kahvehanede oturup vatandaşların sorunlarını dinleyen Oral, genel seçimlerde oy istedi. Esnaf ziyareti yaptığı sırada CHP 2. sıra Milletvekili Adayı Özgür Özel‘e ait Seçim İrtibat Bürosu önünden geçerken selam veren Başkan Ergün ve MHP‘li milletvekili adayı Oral, CHP‘li

görevliler tarafından alkışlarla içeri davet edildi. İrtibat bürosunda MHP‘li Oral ile CHP‘li görevliler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Seçim İrtibat Bürosu içerisinde CHP‘li bir görevli, Oral‘a, "Bağlarda arazideyim, mazot 3 buçuk milyonu geçti, mazot alamayacak hale geldik. Çiftçi perişan durumda. İnşallah bu AK Parti‘den kurtuluruz, beraber hükümeti kurarız" dedi.

Bunun üzerine Oral, konu hakkında birşey söylemeyerek gülümsedi. Oral, daha sonra seçim gezilerine devam etti.

Seçildikleri günden beri sahalarda olduklarını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, şöyle konuştu: "Manisa‘da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet noktasında belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa‘nın her yeri şantiye içerisinde, her yerde hizmet vermeye çalışıyoruz. 45 mahallede yaptığımız çalışmalar tahmin ediyorum ki 2, 3 ay içerisinde bitecek. Geri kalan mahallelerde de hizmetlerimizi bir fiil götüreceğiz. Bugün bizi bu noktalara getiren Milliyetçi Hareket Partisi‘nin 12

Haziran‘da yapılacak genel seçimlerden zaferle çıkacak. Milletvekili adaylarımıza her zaman yardım etmeye ve partimize hizmete hazırız."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile