Sümeyye Erdoğan hakkında çirkin kampanya

Sümeyye Erdoğan hakkında çirkin kampanya

Fethullahçı Terör Örgütü’ne yakınlığı ile bilinen Today’s Zaman ve CHP’nin FETÖ ve eşcinsellerle ilgili eylemlerde en ön safta duran milletvekili Mahmut Tanal Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la ilgili çirkin bir haberi gündeme taşıdı.

Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yakınlığı ile bilinen Today’s Zaman ve PKK, eşcinseller ve Gülencilerle ilgili mahkeme ve eylemlerde en ön safta duran CHP milletvekili Mahmut Tanal’la işbirliği içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’la ilgili çirkin bir kampanya başlattı.

TANAL'DAN ÇİRKİN İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYASI


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Lazika İslam Emirliği tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu haberlerini yayarak çirkin bir itibarsızlaştırma çabasına girdi.

CHP’li Mahmut Tanal, iğrenç itibarsızlaştırma kampanyasını meşrulaştırmak için İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk’e verdiği önergede Lazika İslam Emirliği’nin Türkiye’de faaliyeti bulunup bulunmadığını sorarak kılıf uydurdu.

FETÖ’CÜ YAYIN ORGANLARI


FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen ve Türkiye’yi uluslararası arenada terör örgütlerine destek verdiği yönünde kara propaganda yürüten Today’s Zaman gazetesi de haberi İngilizce’ye çevirerek kampanyaya destek verdi.

Gazete CHP’li Mahmut Tanal ve yine FETÖ’cü olan haberdar adlı siteye dayandırdığı haberinde terör örgütü DAİŞ’e bağlı olduğunu öne sürdüğü Lazika İslam Emirliği’nden olduğu öne sürülen açıklamayı da yaygınlaştırdı.

YAYIN YÖNETMENİ HAKARETTEN HÜKÜMLÜ


Sosyal medyadan yaptığı provokatif paylaşımlarla dikkat çeken Today’s Zaman yayın yönetmeni Bülent Keneş de geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten hüküm giymiş, tazminata mahkum edilmişti.

SÖZCÜ VE SOL HABER POMPALADI

Today's Zaman'ın başlattığı tweet sarmalını, Sözcü Gazetesi ile SoL Haber Portalı'nın yayınladığı haberlerle pompalamasının ardından fırsatçılar harekete geçti.

GEZİCİ "SANATÇI" DA ALÇAKLAR KOROSUNA KATILDI

Gezici tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da alçaklığın dibine vurarak çirkin ifadelerle kampanyaya dahil oldu.

Aydın'ın attığı "Niye kızılıyor? adam gönül koymuş ne var bunda, hem İslam'da 4 evlilik serbest değil mi? Ayrıca yakışıyorlar" şeklindeki twit sosyal medyada büyük tepki çekti.

AK Parti milletvekili Mehmet Metiner Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a utanmaz ve alçakça saldırı başlatan CHP milletvekili Mahmut Tanal ve tiyatrocu Orhan Aydın hakkında bir açıklama yaparak her ikisinde hadlerini bildirdi.

HADLERİNİ BİLSİNLER

CHP 'li Mahmut Tanal'ın kendisine yakışan asılsız ve ahlaksız bir twiti üzerinden Cumhurbaşkanımızın değerli kızı Sümeyye Erdoğan'a dair hayasızca yorum yapan Orhan Aydın adındaki müptezel ve hayasız sanatçı müsveddesini haddini bilmeye çağırıyorum. Sümeyye Erdoğan'ın adını o kirli ve hayasız ağzına alırken bin kez düşünmelisin.

ADAMLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞLAR


Sen de Mahmut Tanal sen de düşünmelisin. Başka işiniz yok mu sizin? Gencecik bir kızımızın adını o hayasız dilinize dolamanız ne kadar düşük olduğunuzu gösteriyor. Bu yaptığınıza düpedüz ahlaksızlık ve edepsizlik denir. Haddinizi bilmezseniz size bildirmesini biliriz.

STAR-SABAH

DÜŞMANLIĞINDA BİR AHLAKI VAR

Yeter artık yeter! Cumhurbaşkanımıza yaptığınız hayasızca saldırılar ve asılsız suçlamalar yetmiyormuş gibi Cumhurbaşkanımızın aile fertlerine yönelmeniz sahiden adamlıktan nasipsiz olduğunuzu gösteriyor. Düşmanlığın da bir ahlakı vardır. Her türlü ahlaki mülahazadan azade bu tavrınız adamlık vadisinde yerinizin olmadığını gösteriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile