Sun-ka Kağıt`tan Örnek Davranış

Sun-ka Kağıt`tan Örnek Davranış

Çorum`un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren Sun-Ka Kağıt Sanayi, Ramazan ayında düzenledikleri iftar yemeklerini iptal ederek etkinlik için ayrılan parayı Afrika`ya gönderdi.

Ramazan ayının dostluk, kardeşlik ve yardım duygularının öne çıktığı bir ay olduğunu ifade eden Sun-Ka Kağıt`ın ortaklarından Levent Öztekin, bu yıl planladıkları iftar yemeklerini Afrika`da yaşanan açlık felaketi nedeniyle iptal ettiklerini söyledi. Etkinlik için ayrılan bin TL`yi açlık tehlikesi ile karşılaşan insanlara göndermeyi uygun bulduklarını belirten Öztekin, "Hz. Muhammed`in güzel bir sözü bize her şeyi anlatıyor. `Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir.` Afrika`da açlık çeken insanlarımızaç uyurken, çocuklar ölürken böyle bir etkinliği düzenlemek kurumumuza yakışmazdı" dedi.

Sungurlulu vatandaşların da Afrika`ya yardım için destek vermelerini isteyen Öztekin, "Açlıkla her gün savaş veren insanlara siz de elinizi uzatın ki çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın, insanlar açlıktan ölmesin" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile