Sunay Akin Bilecik'te Zafere Giden Yolu Anlatti

Sunay Akin Bilecik'te Zafere Giden Yolu Anlatti

Bileciklilerle bulusan Usta Yazar Sunay Akin, yaptigi söyleside Bilecik’te Zafere giden yolu anlatti.

Atatürk Parki’nda gerçeklestirilen söylesiye Vali Sefik Aygöl, Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Il Baskani Ali Özdemir, Ilçe Baskani Melih Karaçam, belediye baskan yardimcilari, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kurulusu temsilcileriyle çok sayida vatandas katildi.

Bilecik’in kurtulus mücadelesindeki yeri ve önemine de deginen Yazar Sunay Akin, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtulus mücadelesini baslatirken ve sonrasinda yasadigi zorlu mücadeleyi görseller esliginde anlatti. Heykel sanatinin kültürümüz ve medeniyetimizdeki yerine dair de konusan Akin, bu yönde yapilan yanlis bilgilendirme ve inanislari da elestirdi.

Söylesi sonrasinda ise Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Bilecik’te çok anlamli bir günde degerli bir konugu agirladiklarini belirterek, konusmasindan dolayi Yazar Sunay Akin’a tesekkür etti.

Yazar Sunay Akin’a, Bilecik mermeri üzerine yansitilan Atatürk görseli ve çiçek hediye eden Baskan Subasi, Bilecik’teki kültür ve sanat aktivitelerini sürdüreceklerini kaydetti.

Usta Yazar Sunay Akin ise Bilecik’te olmaktan duydugu memnuniyeti belirterek, kendisini Bileciklilerle bulusturan Baskan Subasi’na tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile