Sunder’de Devir Teslim

Sunder’de Devir Teslim

Sunguroğlu Lisesi Mezunları Derneği (SUNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu, görevi, Başkan Yardımcısı Önder Öztütüncü’ye devretti.

Öztütüncü, aldıkları emaneti daha üst noktalara getirmek için çalışacaklarını söyledi.
Devir teslim töreninde konuşan Nakıboğlu, “Görevimi Önder Bey’e teslim ederken, bizlerden sonraki yönetimin de aynı şevk ve inançla başarı çıtasını daha yükseklere çıkaracağına inanıyorum.” dedi.
SUNDER’in, uluslararası statüde bir dernek kimliğine kuruluşundan bu yana başa gelen yönetimler tarafından getirildiğine dikkat çeken Öztütüncü de “SUNDER, çok değerli kurucuları ve büyüklerimiz tarafından kuruluşundan bu yana büyük başarılara imza atmış ve Gaziantep’in olduğu gibi Türkiye’nin de dünyaya açılan penceresi olma özelliğini kazanmıştır. Böylesine yüksek vizyonlu bir derneğin yönetim kurulu başkanlığını devralırken, derneğimizi bu günlere getiren değerli başkanlarımıza ve yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. İnşallah onların açtığı başarı yolunda bizlerde yürüyecek ve aldığımız emaneti daha üst noktalara getirebilmek için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile