Sungurlu`da Toplu Sünnet Şöleni

Sungurlu`da Toplu Sünnet Şöleni

Çorum`un Sungurlu İlçesi Belediye Başkanlığı tarafından tertip edilen şölende, ailelerinin maddi durumu iyi olmayan 200 çocuk sünnet ettirildi.

Atatürk anıtında düzenlenen sünnet şölenine Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kıvanç Sağlam, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve sünnet olacak çocukların aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, "Erkekliğe ilk adımı atan 200 çocuğumuzu yalnız bırakmayarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu tür etkinliklere yoğun bir katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.Sünnet olan çocukların ailelerini kutlayan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik düzenlenen bu tür sosyal içerikli organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinlikler kapsamında sünnet olan 200 çocuk, çeşitli animasyonlar, Hacivat ile Karagöz gösterisi ile gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Şölen, havai fişek gösterisiyle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile