Sungurlu Tso'dan Son Günlerde Artan Enerji Kesintilerine Tepki

Sungurlu Tso'dan Son Günlerde Artan Enerji Kesintilerine Tepki

Çorum'un Sungurlu ilçesinde son günlerde artan enerji kesintilerine Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Şahiner'den tepki geldi.

Sungurlu TSO Başkanı Şahiner, "İlçede son zamanlarda sıkça rastlanan anlık elektrik kesintileri sanayicilerimizi ve halkımızı bıktırmıştır" dedi.
Son günlerde çok sık meydana gelen elektik kesintilerinin, başta sanayiciler olmak vatandaşları da mağdur ettiğini dile getiren Şahiner, "Kesintiler hakkında herhangi bir açıklama ve uyarı yapılmamaktadır. Sanayicilerimizin yaptığı imalatlar, elektrik kesintisi ve ani gidip gelmelerden büyük zarar görmektedir. Üretilen parçalar ve işlemler makinelerin ağzında kalmakta ve elektrik kesildiği anda bu mamuller ve parçalar çöpe gitmektedir" ifadelerini kullandı.
Kesintilerin milli ekonomiye zarar verdiğini kaydeden Şahiner, "Sadece üretim yapan firmalarımız değil, evlerde kullanılan elektrikli cihazlar da zarar görmekte. Bu zararın karşısında muhatap bulunamamaktadır. Elektrik kesintisi ve ani gidip gelmelerin bir an önce sona erdirilmesi için, yetkililerden gerekli girişimleri beklemekteyiz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile