Sunset Mayoları Fantezi İç Giyiminde De İddialı

Sunset Mayoları Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Güneş, firma olarak mağazalaşma sürecini hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ve fantezi iç giyime girdiklerini kaydetti.

Sunset mayolarının mayo sektöründe lider konumunda olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Güneş, krizleri fırsata dönüştürdüklerini vurguladı.

2008 yılında başlayan ve 2009 yılında kendisini hissettiren krizden etkilenmediklerini ve krizi fırsata dönüştürerek hedef belirlediklerini kaydeden Güneş, "Mağazalaşma sürecine girdiğimiz 2009 yılında 5 olan mağaza sayısını 2010 yılında 15, 2011 yılında 23‘e çıkardık. Üretimimizi arttırdık. Mayo sektöründe lideriz. Önümüzdeki günlerde Avrupa‘da da satışlarımızın artacağını ümit ediyorum. Yurt dışında ilk mağazamızı Erbil‘de açmıştık. Bunun yanında iç giyime girdik. Kısa sürede fantezi iç giyimde çok iyi

yerlerdeyiz. Fantezi iç giyim ile mayoyu bütünleştirdik" dedi.

Tekstil ve hazır giyim sektörünün ihracatın lokomotifi olduğunu ve 2023‘teki hedeflerin yakalanması doğrultusundaki çalışmaların iyi gittiğini dile getiren Güneş, "Tekstil ve hazır giyim her zaman ikili ihracatta lokomotif sektör olmaya devam ediyor. Her ne kadar ihracat sıralamasında 3. sırada çıktıysa da tekstil; hazır giyimle birleşince lokomotif sektör konumuna geçiyor. Yüzde 20 civarında ihracatta bir artışımız var. 2023‘teki hedeflerlerin yakalanması açısından çalışmalar iyi gidiyor. Hazır

giyimdeki ihracatımız ipliğin ve ham maddenin belirsiz durumda seyretmesi dolayı bir sıkıntı içersinde ama önümüzdeki günlerde tam oturduğunda çok iyi neticeler alacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile