Suriye'de Bir Bebek Ve Ailesi Enkazdan Sag Çikarildi

Kahramanmaras’ta meydana gelen ve Suriye’de de hissedilen depremlerin ardindan devam eden arama kurtarma çalismalarinda bir bebek ve ailesi enkazdan sag çikarildi.

Kahramanmaras’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremlerden etkilenen Suriye’de de arama kurtarma çalismalari sürüyor. Suriye’nin Afrin kentine bagli Cinderes’te enkaz altinda kalan bir bebek ve ailesine ulasildi. Depremzedelerin üzerindeki enkazi elleriyle temizleyen sivil savunma ekipleri, bebek ve ailesini kurtararak yakindaki hastaneye sevk etti.

Depremlerde büyük hasar gören Cinderes’te binlerce kisi yerinden olurken, can kaybinin bin 500’ten fazla oldugu tahmin ediliyor. Cinderes’te depremlerde 250’den fazla bina yikilirken, 650’den fazla kisi hayatini kaybetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile