Sürücü Ve Yayalara Trafik Bilgilendirmesi

Sürücü Ve Yayalara Trafik Bilgilendirmesi

Ordu’da Karayolu Trafik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde trafik polis ve jandarma ekipleri sürücülere ve yayalara yönelik bilgilendirme yapti.

Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi Trafik Sube Müdürlügü ekipleri, Karayolu Trafik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Ceren Özdemir Meydani’nda etkinlik düzenledi.

Etkinlikte stantlar açilarak sürücü, ögrenci ve sivil yol kullanicilarina yönelik trafik kurallari konusunda bilgilendirme yapildi. Köpek unsurlari tarafindan itaat ve uyusturucu ile mayin aramasi gösterileri yapilarak, polis ve jandarma birimlerinde kullanilan araç-gereç ve malzemelerin tanitimi yapildi. Polis ekipleri tarafindan alkol gözlügü ile sürücülerde alkolün etkisi konusunda uygulamali olarak bilgilendirme de yapilirken, çocuklara ise el brosürü, hikaye ve boyama kitaplari, dedektif kimlik karti ile balon dagitildi. Ilçelerdeki personellerin de katildigi etkinlige vatandaslarin ilgilisi yogun oldu.

Vatandaslar, trafik konusunda daha da bilgilendiklerini belirterek, özellikle alkol gözlügünü taktiktan sonra görmenin ciddi oranda zorlastigini, insanlarin kurallara daha çok dikkat etmeleri gerektigini ve alkollü araç kullanmamalari gerektigini söylediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile