Sürücüler Trafik Kurallari Noktasinda Uyarildi

Sürücüler Trafik Kurallari Noktasinda Uyarildi

Karabük’te Trafik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Vali Mustafa Yavuz ve beraberindekiler, sürücülere lokum ve bilgilendirici brosür dagitti.

Postane Kavsagi’nda düzenlenen etkinlikte, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Il Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Il Jandarma Komutani Kd. Albay Ismail Gökcek, sürücülere lokum, düdük ve bilgilendirici brosür dagitarak, trafik kurallarina uymalarini istedi.

Vali Yavuz, gazetecilere yaptigi açiklamada, tüm ülkede oldugu gibi Trafik Haftasi’ni Karabük’te çesitli etkinliklerle kutladiklarini belirtti.

“Hem jandarma teskilatimiz, hem emniyet teskilatimiz hem de valiligimizin koordinesinde diger kurumlarimizla birlikte etkinliklerimizin planlamasini yaptik” diyen Yavuz, “Biliyorsunuz bu trafik haftasi kapsaminda çesitli etkinlikler düzenleniyor. Su anda da sizlerle birlikte yaya önceligi ve yaya geçitlerinde özellikle araçlarimizin ve sürücülerimizin yayalara karsi duyarli olmasi noktasinda bir etkinlik gerçeklestirdik. Sürücülerimizi bu anlamda hem emniyet kemeri, hem yaya önceligi hem de yaya geçitleriyle ilgili bir farkindalik olusturmasi noktasinda sürücülerimizle az önce kendilerine bir duyarlilik noktasinda bilgilendirme yaptik. Brosürlerimizi dagittik. Çocuklarimizla birlikte yaya geçitlerimizi kullanarak bilinçlendirme ve farkindalikla ilgili olarak bu etkinligimizi gerçeklestirdik” ifadelerini kullandi.

Yavuz, “Hafta boyunca da bu trafik farkindaligi yaya geçitlerindeki farkindalik, emniyet kemeri takilmasiyla ilgili farkindalik, asiri hiz yapilmamasi ve sürücülerimizin dikkat etmesi gereken temel trafik egitimleriyle ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirmelere devam edecegiz. Trafik açisindan önemli bir noktadayiz ve geçis noktasindayiz. Bayramda da açikçasi bu yogunlugu yasadik. Önümüzdeki günlerde de yaz tatili ile birlikte bu yogunlugun da artmasini bekliyoruz. Hem emniyetimiz hem jandarmamiz trafik tedbirlerini aldilar. Bundan sonra da uygulamaya devam ediyoruz. Bütün sürücülerimize yaya geçitlerinde, yayalarimiza karsi duyarli olmaya, emniyet kemerlerini takmaya, asiri hiz yapmamaya, asiri hatali sollama yapmama da kendilerine çagrida bulunuyorum” dedi.

Konusmanin ardindan çocuklara hediye takdiminde bulunulmasiyla program sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile