Sürücüsünün Direksiyon Hakimiyetini Kaybettigi Otomobil Köprü Korkuluklarina Çarparak Durabildi

Sürücüsünün Direksiyon Hakimiyetini Kaybettigi Otomobil Köprü Korkuluklarina Çarparak Durabildi

Gümüshane’de sürücüsünün yagmur nedeniyle kayganlasan zeminde kontrolünü kaybettigi otomobil köprüdeki köprülüklere çarparak durabildi. Soför hastanede tedavi altina alinirken kaza yapan otomobilin tekerlegi metrelerce öteye savruldu.

Kaza, ögleden sonra Gümüshane merkez Pirahmet Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Erzincan’dan Gümüshane istikametine hareket halindeki 42 YD 504 plakali Fiat Marea markali otomobilin sürücüsü Ahmet Bas (28) Pirahmet Köyü geçisinde yagmur nedeniyle kayganlasan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil ters istikamete dönerek köprüdeki korkuluklara çarparak durabildi. Kazanin etkisiyle ise otomobilin sol ön tekeri metrelerce uzaga firladi.

Ihbar üzerine olay yerine 112 acil saglik, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilin hava yastiginin açilmasi nedeniyle hayata tutunan sürücü saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan Gümüshane Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Olay yerinden baska bir vakaya giden ambulansin kazayi görerek müdahale ettigini söyleyen görgü tanigi Ismail Çilenk, “Ben evimin kapisinin önünde oturuyordum bir ses duydum, köprüden araba gittigini düsündüm kostum geldim bu araba bu hale gelmis. Demirlere vurarak durmus ve ters dönmüs. Sans eseri baska bir hastaya giden ambulans gördü de müdahale etti. Soförün durumu iyiydi sadece kaburgalarim agriyor diyordu” dedi.

Kaza nedeniyle Gümüshane - Erzincan Karayolu’nda trafik kontrollü olarak verilirken, kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile