Suşehri Belediye Başkanına Ziyaretler

Suşehri Belediye Başkanına Ziyaretler

TUVTÜRK Sivas Sorumlu Müdürü Necmettin Yıldızhan ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Sivas İl Temsilcisi Tekin Özmen, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

TUVTÜRK ve emisyon ölçüm tesisleri kurulması için yer bulmak amacıyla Suşehri'ne gelen TUVTÜRK Sivas Sorumlu Müdürü Necmettin Yıldızhan ve TSE İl Temsilcisi Tekin Özmen Belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret etti. TUVTURK araç muayene istasyonu ve emisyon ölçüm yeri kurulması amacıyla ilçeye geldiklerini ve bu konuda birkaç alternatif yer bulduklarını belirten Yıldızhan, Suşehri halkının ve sivil toplum örgütlerinin muayene istasyonu açılması konusunda çok istekli gördüklerini söyledi. Kurulması düşünülen TUVTÜRK muayene istasyon yerler ile ilgili Suşehri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Şen ile görüştüklerini belirten Yıldızhan, bu yerleri ilgili birimlere bildireceklerini ve takdir ve onay makamından çıkan sonuca göre çalışma yapılacağını söyledi.
TUVTURK araç muayene istasyonu ve emisyon ölçüm yeri kurulması ile ilgili belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Suşehri Belediye Başkanı Sel, "Suşehri halkı ve çevre ilçelerde bulunan vatandaşlar, araç muayene istasyonu kurulması yönünde çok isteklidir. Bölgemizde bulunan araçların muayeneleri yapılması için yaklaşık 130 kilometre yol akdederek Sivas'a, yada çevre yerlerde bulunan araç muayene istasyonlarına giderek araçlarının muayenelerini yaptırmaktadırlar. Buda vatandaşlarımızın ister istemez bir gününün kaybolmasına neden olmaktadır. Fakat TUVTÜRK araç muayene istasyonu ve emisyon ölçüm istasyonunun açılması istenmesi durumunda belediye olarak elimizden gelen tüm gayreti göstermeye hazırız. Yeter ki bu istasyonlarımız ilçemize kurulsun" dedi.
DERNEK BAŞKANLARINDAN BAŞKAN SEL'E ZİYARET
Suşehri'ne bağlı Akçaağıl Köyü Dernek Başkanı Alim Akyol, Günlüce Köyü Dernek Başkanı Aziz Sarı ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar, Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.
Kurban Bayramı dolayısıyla İstanbul'dan memleketlerine gezmeye geldiklerini ve bu konu kapsamında Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret ettiklerini söyleyen Akçaağıl Köyü Dernek Başkanı Alim Akyol, Başkan Sel'in çalışmalarını takdire şayan bulduklarını ve ilçeyi güzelleştirmek açısından gecesini gündüzüne katarak var gücü ile çalışmasından dolayı teşekkürlerini iletti. İstanbul Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar ise, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'e her zaman yardımcı ve destek olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Ziyarete, derneklerin bazı yöneticileri de eşli etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile