Suşehri Belediyesi'nin Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Suşehri Belediyesi'nin altyapı çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede yürütülen kanalizasyon ve içme suyu altyapı çalışmalarını inceledi. Kanalizasyon altyapı ihalesini alan firmanın 700 günde işi tamamlaması gerektiğini anlatan Sel, ''Amacımız çalışmaları daha kısa sürede tamamlamaktır. Bu nedenle kış mevsimi dolayısıyla ilçe merkezindeki çalışmalarımıza kenar mahallelerde devam ediyoruz'' dedi.

-Akıncılar SYDV'den 2 aileye prefabrike ev-

Akıncılar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı , ihtiyaç sahibi 2 aileye prefabrike ev yaptırdı.

SYDV Müdürü Kazım Perçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Yürekli köyünde yaşayan bir çift ile Sevindik köyünde 2 çocuğu bulunan bir aileye vakıf tarafından 2 odası, bir salonu bulunan 60 metrekare büyüklüğünde prefabrike ev yaptırıldığını belirtti.

İnşa edilen iki evin hak sahiplerine teslim edildiğini ifade eden Perçin, ''Kış mevsiminden önce hak sahiplerinin yeni evlerine kavuşmalarından dolayı çok mutlu olduk. İyi günlerde oturmalarını diliyorum'' dedi.

Kışlık kömür yardımlarının da devam ettiğini aktaran Perçin, ''144 ailemize toplam 180 ton kömür yardımında bulunduk. Kömür yardımlarımız devam edecektir. Amacımız, ihtiyaç sahibi ailelerimizin kış mevsimini sıcak bir ortamda geçirmelerini sağlamak'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Faruk Kara

Yayıncı: Ahmet Ekici
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile