Suşehri İmam Hatip Okulu Açıldı

Suşehri İmam Hatip Okulu Açıldı

4+4+4 eğitim sistemi çerçevesinde Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde Suşehri İmam Hatip Ortaokulu açıldığı bildirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Hüseyin Yayla, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu sene başlatılan 4+4+4 eğitim sistemi çerçevesinde Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi binamız içerisine oluşturduğumuz bölümde Suşehri İmam Hatip Ortaokulu 2012-2013 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak. Öğrencilerimiz bu sistem sayesinde hem iyi bir din eğitimi hem de kaliteli bir ortaokul öğrenimi almış olacak. 4. sınıfı bitirmiş ortaokul öğrencileri 5. sınıf kayıtlarını okulumuzda yaptırarak Suşehri İmam Hatip Ortaokulunda eğitimlerini devam ettirebilirler.

Suşehri İmam Hatip Ortaokuluna kayıt için velilerimiz öğrenci kimliği ve bir adet dilekçeyle Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Çevre köylerdeki öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından taşımalı sistem çerçevesinde sabah evlerinden alınarak akşam ders bitiminde tekrar evlerine teslim edilecek. Taşıma imkanı olmayan köyler için ilçemizdeki özel yurtlardan da faydalanılabilecektir .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile