Suzan Sabanci'nin Es Baskani Oldugu Amerikan Türk Cemiyeti, Cumhuriyetin 100. Yilini New York'ta Kutlayacak

Suzan Sabanci'nin Es Baskani Oldugu Amerikan Türk Cemiyeti, Cumhuriyetin 100. Yilini New York'ta Kutlayacak

Suzan Sabanci’nin es baskanligini yaptigi Amerikan Türk Cemiyeti, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yilini New York’taki ikonik The Plaza Hotel’de kutlayacak.

Suzan Sabanci’nin es baskanligini yürüttügü Amerikan Türk Cemiyeti (ATS), Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yilini kutlayacak. Her yil dünyanin dört bir yanindan üst düzey katilimcilari bir araya getiren geleneksel gala yemegi, 13 Kasim 2023 tarihinde The Plaza Hotel New York’ta gerçeklestirilecek.

Suzan Sabanci yaptigi açiklamada, “Amerikan Türk Cemiyeti olarak her yil çok önemli bir tema etrafinda geleneksel gala yemegimizi düzenliyoruz. Ancak bu yil benim için ayri bir öneme sahip. Bu tarihi ani, uluslararasi katilimcilarla paylasmak ve kutlamak için büyük bir heyecan duyuyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yil boyunca devam eden büyük basarisi, sadece bizim degil tüm dünyanin ilham almasi gereken bir dönüsümün coskusunu tasiyor” dedi.

Konferansa Simsek de katilacak

Amerikan Türk Cemiyeti, galanin hemen sonrasinda JPMorgan’la birlikte bir yatirim konferansi da düzenleyecek. JPMorgan’in New York’taki Genel Merkezinde gerçeklesecek konferansta Türkiye’deki yatirim firsatlarina odaklanilacak. Uluslararasi yatirimcilari ve seçkin is insanlarini bir araya getirecek konferansa Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakani Mehmet Simsek de katilacak.

Konferansa iliskin yaptigi degerlendirmede, Sabanci, “ATS olarak her yil çok boyutlu etkinliklerle, özellikle uluslararasi katilimcilara ülkemizi farkli yönleriyle tanitmayi hedefliyoruz. Ülkemizin ekonomik dönüsümünün hiz kazandigi bu dönemde, yatirim konferansimizin Türkiye için büyük faydalar saglayacagina inaniyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile