Suzuki'den Hibrit Ailesine Özel Avantajlar

Suzuki, akilli hibrit teknolojisine ve ileri güvenlik özelliklerine sahip modelleri için haziran ayina özel kampanyasini devreye aldi.

Hibrit ürün ailesi ile kullanicilarina özel firsatlar sunan Suzuki, herkesin akilli hibrit teknolojisine en kolay sekilde erisebilmesi için ayricaliklar sunuyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Suzuki, akilli hibrit teknolojisine ve ileri güvenlik özelliklerine sahip modelleri için haziran ayina özel kampanyasini devreye aldi.

Bu kapsamda Suzuki Swift Hibrit'e 199 bin 900 TL'den baslayan fiyatlar ve 50 bin TL'ye 12 ay yüzde sifir faiz firsati ile sahip olunabiliyor. Suzuki'nin Vitara ve SX4 S-Cross akilli hibrit modelleri için, 100 bin TL'ye 12 ay boyunca yüzde 0,99 faizli kredi imkani sunuluyor.

Suzuki'nin Türkiye pazarinda ataga geçen akilli hibrit ailesi sahip oldugu teknolojiler ve sundugu avantajlarla ön plana çikiyor.

Vitara Hibrit ve SX4 S-Cross Hibrit; yakit tasarrufu, düsük bakim maliyetleri, bes yil batarya garantisi ile birlikte, hem sehir içinde hem de uzun seyahatlerde verimli ve konforlu yolculuklar sunuyor.

Vitara Hibrit ve SX4 S-Cross Hibrit modellerindeki 48V Hibrit güç-aktarma sistemi, yüzde 17 yakit tasarrufunu beraberinde getiriyor. Sistem, hafif tasarimiyla dikkat çekerken tüm bilesenleriyle aracin toplam agirligina 15 kg'dan daha az ekliyor. Her iki model; 1,4-litre 129 PS ve 235 Nm tork üreten Boosterjet turbo benzinli motorla gücünü tamamliyor.

Suzuki ürün ailesinde yer alan ileri güvenlik özellikleri arasinda ise, otomatik ani frenleme, kör nokta uyarisi, serit takip uyari gibi özellikler yer aliyor.

Bunlara ek olarak, Arka Çapraz Trafik Uyari Sistemi (RCTA), Trafik Isareti Tanimlama Sistemi (TSR), Adaptif Hiz Sabitleme Sistemi (ACC) gibi güvenlik donanimlari da kullanicilara sunuluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile