Tabakhane Deresi Çöplüge Döndü

Tabakhane Deresi Çöplüge Döndü

Aydin’in Efeler ilçesinden geçen Tabakhane Deresi, duyarsiz vatandaslar tarafindan kirletilmeye devam ediyor. Defalarca temizlenen dere yine çöplüge dönerken vatandaslar dereyi kirletenlere yaptirim uygulanmasini istiyor.



Pasa Yaylasi’ndan dogup ve Efeler ilçesinin içinden geçerek Menderes Nehri’ne dökülen Tabakhane Deresi ve çevresindeki çiçeklikler adeta çöplüge dönüstü. Her gün binlerce kisinin gelip geçtigi Zafer Meydani’nda agirlikli olan çöpler, çevre sakinlerini de canindan bezdirdi. Evsel atiklarin yani sira; giyim magazalarinin kullandigi cansiz mankenin de atildigi görülen derenin çevresinde is yeri bulunan esnaflar ve vatandaslar, hem kötü görüntüden hem de kokudan dolayi duruma tepki gösterdi. Kötü görüntünün Aydin’a yakismadigini ifade eden çevreci vatandaslar, dereye çöp atanlara yaptirim uygulanmasini gerektigini ifade etti.



Derenin belediye ekipleri tarafindan temizlendigini ancak çok geçmeden yine duyarsiz insanlar tarafindan kirletildigini ifade eden vatandaslar, çevreyi kirletenlerin tespit edilerek cezalandirilmasini istiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile