Tacikistanlı Kadın Uçakta Doğum Yaptıtaşkent

Tacikistanlı 26 yaşındaki hamile kadın, Moskova-Duşanbe seferini yapan uçakta doğum yaptı.

Moskova-Duşanbe seferini düzenleyen uçağın ait olduğu Tajik Air şirketinden yapılan açıklamada , Tacikistanlı 26 yaşındaki Nasiba Davlatova ' nın Moskova-Duşanbe hava seferini yapan uçakta doğum yaptığı belirtilirken , anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi .

Açıklamada , hosteslerin yanı sıra uçakta yolcu olarak bulunan bir doktorun doğuma müdahale ettiği ifade edilirken , uçağa Moskova ' dan binen 9 aylık hamile Davlatova ' nın uçuş öncesinde havaalanı görevlilerine yanlış sağlık belgesi vererek uçtuğu belirtildi .

Moskova-Duşanbe hava seferi yapan uçağın Özbekistan hava sahasındayken doğum yapan Davlatova ve bebeğinin , Duşanbe havalimanına inmesinin ardından başkentteki doğumevine gönderildiği ifade edildi .

Açıklamada , ayrıca sözkonusu doğum vakasının , Tajik Air ' e ait uçaklarda meydana gelen 4 . doğum vakası olduğu hatırlatılırken , daha önce 2007 ' de St . Petersburg-Duşanbe , 2008 ' de Moskova-Duşanbe , 2011 ' de de Moskova-Duşanbe hava seferi düzenleyen uçaklarda Tacik kadınların doğum yaptığı kaydedildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile