Tahmazoglu Açiklamasi 'En Güzel Temizlik Kirletmemektir'

Tahmazoglu Açiklamasi 'En Güzel Temizlik Kirletmemektir'

Ttemizlik seferberligi baslatan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Dayi Ahmet Aga Ilkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu ögrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladi.

Okullarda düzenledigi temizlik kampanyalari ile çocuklarin ve gençlerin daha temiz bir çevre ve gelecek adina bilinçlendirilmesini saglayan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Dayi Ahmet Aga Ilkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu ögrencileri ile bir araya gelerek ögrencilerle birlikte mahallelerde çöp topladi.

“Sahinbey evimiz evimizi temiz tutalim”

En güzel temizlik kirletmemektir diyen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Sahinbey Belediyesi olarak yesil alanlari koruma, arttirma, çevreye saygi, sehir temizligi ve geri dönüsümde öncü bir belediye olarak her hizmetimizde dogayi hep ön planda tuttuk. Ilçemizde geri dönüsüm ve temizlik seferberligi baslattik. Çevre dostu, sifir atik uyumlu, enerji verimli Sahinbey adina hizmet ediyoruz. Güçlü temizlik filomuzla tüm ilçemizi geziyor, cadde ve sokaklarimizi düzenli periyotlarla piril piril temizliyoruz. Gelecegimiz için çevre projelerimizi ve yesil alanlari arttirma çalismalarimizi, büyük bir itinayla hayata geçiriyoruz. Gelecek nesillere daha yesil bir çevre, daha düzenli bir sehir ve daha rahat bir hayat birakmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Dogada çözünmesinin onlarca yil alacagi atiklari ilçemizin 12 Bankam Atik noktasinda toplayip geri dönüsmesine katki saglayarak dogayi büyük bir yükten kurtariyoruz. Yarinlarimiza yesil, çevre dostu ve tertemiz bir Sahinbey birakmak için durmadan, yorulmadan hizmet veriyoruz. Çocuklarimiza çevre temizligi ile ilgili animasyon film, geri dönüsüm temali tiyatro gösterileri ve resim yarismalariyla etkinlikler düzenliyor, Ilçemiz genelinde okullarimizi ziyaret ediyoruz. Temizlik kampanyamizdaki amacimiz; özellikle yeni yetisen neslimiz, çocuklarimiz üzerinde bir temizlik bilinci olusturmak. Çevre temizligine olan duyarliligi artirmak ve farkindalik olusturmak. Çöplerimizi çöp kutusuna atalim; çevremizi, dogamizi ve en önemlisi evimizi koruyalim. Daha temiz bir çevre, daha saglikli bir toplum, daha güzel bir Sahinbey için el ele verelim. Bu güzel birlik ve dayanismada emegi geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu animizi ve yarinimizi birlikte, beraberce insa edecegimiz güzel günler diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile