Tahmazoglu Kurban Kesim Alanlarini Ziyaret Etti

Tahmazoglu Kurban Kesim Alanlarini Ziyaret Etti

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Kurban Bayrami’nin ilk gününde kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaslarla bayramlasti.

Bayram namazini Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde vatandaslar ile birlikte kilan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, daha sonra kurban satis ve kesim yerlerini ziyaret ederek burada kurban almak ve kesmek için bekleyen vatandaslarla bayramlasti.

“Ekiplerimiz canla basla çalisiyor”

Vatandaslarin rahat ve huzurlu bir sekilde kurbanlarini kesmeleri için Sahinbey Belediyesi olarak gerekli önlemleri aldiklarini ifade eden Tahmazoglu, “Öncelikle tüm vatandaslarimizin mübarek Kurban Bayramini kutluyorum. Kurban Bayraminin ilk günü Bayram Namazini vatandaslarimizla birlikte kildik. Kurban Bayrami gelmeden önce Sahinbey Belediyesi olarak her türlü hazirliklarimizi tamamladik. Vatandaslarin Kurban ibadetini rahat ve huzurlu bir sekilde yapabilmeleri için kurban satis yerleri ve kesim yerleri hazirladik. Kesim yerlerinde hijyen kurallarina ve sosyal mesafe kurallarina uyarak vatandaslarimizin kurbanlarini kesmelerini sagliyoruz. Sahinbey Belediyemize bagli ekiplerimiz vatandaslarimizin kurban ibadetini yerine getirebilmeleri için canla basla çalisiyorlar. Bir sikinti olmadan her sey düzenli bir sekilde ilerliyor. Rabbim yaptigimiz ibadetleri ve kurbanlari kabul eylesin” dedi.

Sahinbey Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri kurban kesiminde vatandaslarin pis kokuya ve atiklardan kaynaklanacak olumsuzluklara meydan vermemek için kesim yerlerinde ve ilçenin genelinde temizlik çalismalarini araliksiz sürdürmeye devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile