Tahmazoglu'ndan Çocuk Senligi Kitap Fuarina Davet

Tahmazoglu'ndan Çocuk Senligi Kitap Fuarina Davet

Sahinbey Belediyesi gençlerin ve çocuklarin kitap okuma aliskanligi kazanmasi ve keyifli vakit geçirmesi için 14-20 Subat tarihleri arasinda düzenleyecegi kitap fuarinin kapilarini çocuklara açiyor.

Sahinbey Belediyesi tarafindan 14-20 Subat tarihleri arasinda Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Çocuk Senligi Kitap Fuari 14 Subat Pazartesi saat 10:00’da kapilarini açacak. 18 yazar 70 yayinevinin katilacagi ‘Okuyan Çocuk Senligi’ Kitap Fuarinda 4 müzikal, 2 sinema ve 1 tiyatro gösterimi sunulacak. Ayrica çocuklarin eglenmesi için 5 tane sisme oyun grubu, 2 elektronik oyun aleti, 9 tane atölye ve 4 oyun alani olusturacak.

“Okuyan çocuk senliginde bulusalim”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Okuyan Çocuk Senligi’ Kitap Fuarina tüm çocuklari davet ederek, “14-20 Subat tarihlerinde Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde ‘Çocuk Senligi Kitap Fuarimiz basliyor. Sahinbey Belediyesi olarak gençlerimiz ve çocuklarimiz için çok güzel etkinlikler hazirladik. Aslan Hür Kus, Kral Sakir gibi animasyon filmlerin yani sira Rafadan Tayfa, Niloya gibi müzikaller, çocuk tiyatrolari ve devasa sisme oyun gruplari ile eglenceli etkinlikler, 70 yayinevinin ve 18 yazarin katilacagi kitap fuari Okuyan Çocuk Senligimizde olacak. Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyecegimize etkinlige tüm hemserilerimizi davet ediyorum” dedi.

Heyecanlandiran fuar

Sahinbey Belediyesi tarafindan düzenlenecek olan kitap fuarinin heyecanini yasayacak olan ögrenciler, “Okuyan Çocuk Senligi Kitap fuarinin sehrimizde yapilacak olmasi bizleri oldukça heyecanlandiriyor. Okudugumuz kitaplarin yazarlariyla bir araya gelerek, onlarla sohbet edecegiz. Bizlere bu imkâni sunan Sahinbey Belediye’sine tesekkür ederiz” diye konustular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile