Tahmazoglu'ndan Çocuk Senligine Davet

Tahmazoglu'ndan Çocuk Senligine Davet

Sahinbey Belediyesi vatandaslarin ve çocuklarin sömestr tatillerini dolu dolu geçirmeleri için 28 Ocak-04 Subat tarihleri arasinda Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyecegi Çocuk Senligi’ne tüm çocuklari ve aileleri davet etti.

Sahinbey Belediyesi, çocuklarin sömestr tatillerini eglenceli bir sekilde geçirmeleri için 28 Ocak - 04 Subat tarihleri arasinda ‘Çocuk Senligi’ etkinligi düzenliyor. Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Çocuk Senligi’ 28 Ocak günü saat 09:00’da kapilarini açacak. 28 Ocak - 04 Subat tarihleri arasinda sabah saat 09.00 ve 19.00 saatleri arasinda düzenlenecek etkinliklerde Rafadan Tayfa, Elif ve Arkadaslari, Kaptan Pengu ve Arkadaslari 3, Kukuli Müzikali, Niloya Müzikali, Aslan Hürkus 3 Anka Adasi, Nasrettin Hoca 2 Dinazorlar Çagi ve Masa ile Koca Ayi Sonsuz Eglence çocuklarla bulusacak. Düzenlenecek etkinlikte sisme oyun gruplarinin yaninda çesitli oyun gruplarinda olacak.

“Çocuk Senliginde bulusalim”

28 Ocak - 04 Subat tarihleri arasinda Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan Çocuk Senligine tüm Gazianteplileri davet eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “28 Ocak - 04 Subat tarihlerinde Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Çocuk Senligimiz basliyor. Sahinbey Belediyesi olarak Çocuk Senligi ile çocuklarimizin yüzünü güldürecegiz. 8 gün sürecek olan Çocuk Senliginde Rafadan Tayfa, Elif ve Arkadaslari, Kaptan Pengu ve Arkadaslari 3, Kukuli Müzikali, Niloya Müzikali, Aslan Hürkus 3 Anka Adasi, Nasrettin Hoca 2 Dinazorlar Çagi ve Masa ile Koca Ayi Sonsuz Eglence çocuklarla bulusacak. Fuarimiz her gün sabah saat 09.00’da kapilarini açip 19.00’a kadar sürecek. Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyecegimiz etkinlige tüm çocuklari ve aileleri davet ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile