Tahmazoglu'ndan Üniversite Ögrencilerine Müjde

Tahmazoglu'ndan Üniversite Ögrencilerine Müjde

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yil da üniversite ögrencilerine destegini arttirarak sürdürüyor. Baskan Mehmet Tahmazoglu’nun Üniversite ögrencilerine güz ve bahar döneminde vermis oldugu destek 476 Milyon TL oldu.

Geçtigimiz yillarda üniversite ögrencilerine 1’nci ve 2’nci egitim ögretim dönemlerinde toplamda 9 bin TL desteklerde bulunan Baskan Mehmet Tahmazoglu, yeni egitim ögretim döneminde bu destegini toplamda 15 bin TL’ye çikararak ögrencilere yeni bir müjde verdi.

“476 milyonluk egitim destegi sagladik”

Ögrencilere verdigi destekle her zaman gençlerin yaninda olan Baskan Mehmet Tahmazoglu Üniversiteli ögrencilere verilen destek miktarini 15 bin TL’ye çikardiginin müjdesini vererek, " Sevgili Üniversiteli Gençler, Sizleri çok seviyor ve her alanda desteklemeye devam ediyoruz. Ilkokuldan üniversite hayatiniza kadar egitimden spora, kültürden sanata her alanda basarili olmaniz için tüm imkânlarimizla hep yaninizdayiz. Üniversite kazanmak için yillarca çalisip çabaladiniz ve simdi üniversiteli oldunuz. Bir abiniz olarak sizleri tebrik ediyor, her yil oldugu gibi bu basarinizi ödüllendirmek istiyorum. Geçtigimiz yillarda egitim-ögretim dönemlerinizde sizlere tam 476 milyon ? egitim destegi saglamistik. Her yil artirarak devam ettigimiz bu destegimize, bu yil da devam edecegiz. Geçtigimiz yil ilk dönem 4 bin TL ikinci dönem 5bin TL olmak üzere sizlere 9 bin TL kisi basi egitim destegi saglamistik. Bu yil egitim destegimizi tam 15 bin TL’ye çikardik. Ilk dönem 7 bin TL ikinci dönem 8 bin TL olmak üzere hesaplariniza yatiracagiz. Ben basarinizin daim olmasi dileklerimle hepinizi sevgiyle muhabbetle selamliyorum. Hayirli, ugurlu olsun; güle güle harcayin" dedi.

Basari arttikça ödülde artiyor

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, basariyi tesvik etmek amaciyla ilk bine giren ögrencilere 30 bin, ilk 5 bine girenlere 25 bin, ilk 10 bine girenlere 21 bin, ilk 20 bine girenlere 19 bin, ilk 30 bine girenlere ise 17 bin liralik destek vereceklerini de sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile