Tahmazoglu Vatandas Ve Esnaf Ile Iç Içe

Tahmazoglu Vatandas Ve Esnaf Ile Iç Içe

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, esnaf ve vatandaslar ile bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaslar ile bir araya gelerek istisare eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, çalismalari hakkinda bilgilendirme yapmaya devam ediyor. Isyerlerine gerçeklestirdigi ziyarette, esnafa hayirli isler ve bereketli kazançlar dileyen Baskan Tahmazoglu, esnaf ve vatandasla sohbet ederek talepleri dinliyor.

Göreve geldigi ilk günden itibaren ilçenin sokaklarini adim adim dolasip, esnaf ve vatandaslarla bir araya gelen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, yaslilarin duasini alirken gençlerin de isteklerini dinledi.

“Çalismalarimizi arttirarak devam ettiriyoruz”

Genç, yasli herkesin ilgi gösterdigi Baskan Tahmazoglu, Sahinbey’in gelismesinde önemli rol oynayan esnafla ve vatandaslarla yapilan istisarenin önemine vurgu yaparak, “Belediyemizin yaptigi çalismalari esnafimizla paylastik. Vatandaslarimizin yapilan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onlarin isteklerini ve taleplerini dinledik. Yaptigimiz hizmetleri esnaflarimizin, vatandaslarimizin taleplerini göz önünde bulundurarak gerçeklestiriyoruz. Daha modern ve güzel bir sehirde yasamak adina ortak akil anlayisiyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layik olan Sahinbey’imize hep birlikte katki sunuyoruz. Çalismalarimiz artarak devam edecektir” dedi.

Ilçeyi esnaf ve vatandaslarla birlikte yönetmeye devam ettiklerini belirten Baskan Tahmazoglu,” Esnafimiz ve vatandaslarimizla her zaman oldugu gibi bundan sonra da hep iç içe olacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile