Takdirnameli Müdür Görevden Alındı

Takdirnameli Müdür Görevden Alındı

Bursa'da, 8 yıl boyunca birçok başarılı çalışmaya imza atan Tarım İl Müdürü Hüseyin Yıldızer, Tarım Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Görevde bulunduğu süre içinde çeşitli başarılı görevlere imza atan Yıldızer, görevden alınmasının şokunu yaşıyor. Yıldızer, görevden alınmasının sebebinin performans düşüklüğü olarak gösterildiğini söyledi. Yıldızer, "Beni hem yaptığım çalışmalar sebebiyle takdirname beratı ile ödüllendirecekler hem de görevden alacaklar. Görevden alınmadan 1 yıl önce bakanlık tarafından takdirname aldım. Kırsal yatırımların desteklenmesi diye bir projemiz var. Soğuk hava depomuz yapılıyor. Türkiye genelinde yapılan araştırma sonucu Türkiye'nin en yüksek puan alan il müdürlüğü ünvanına sahibiz" dedi.
Birçok projeye imza attıklarını kaydeden Yıldızer, "Biz e-devlete geçtik. Daha önce ilk geldiğimizde şöförlük bir makamdı. Bizzat benim talebimle bu konuyu aştık. Biz, ilçeler bazında da e-devlete geçtik. Elektronik ortama geçiş, aynı zamanda torpil olayını da kaldırdı. Sivil örgütlenmede Türkiye birincisi olduk. En yüksek tarımsal sivil örgütlenmeyi gerçekleştirdik. Bursa'ya has olan ALO Gıda Hattı olarak 444 02 23'ü 4 yıl önce kurduk. Alo Gda hattı 174 çıkınca onu lav ettik ve hayvan hizmetlerine tahsis ettik. Kırsal kalkınma yatırımlarında en yüksek proje üretimine sahibiz. Bu kadar başarıya rağmen tatildeyken görevden alındığımı duyduğumda şok yaşadım" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile