Kaza, Afyonkarahisar’in Suhut ilçesine bagli Akyuva köyü yolu istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suhut ilçe merkezinden Akyuva köyü yolu istikametine dogru seyir halinde bulunan Alican Alptekin (22) idaresindeki 03 ABE 003 plakali kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu viraji alamayarak takla atip kavak agaçlarinin vurarak durabildi. Kamyonet kullanilamaz hale gelirken, sürüce Alican Alptekin agir yaralandi. Çevredeki vatandaslarin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri olay yerine geldi. Alptekin’e ilk müdahaleyi gerçeklestiren saglik ekipleri, agir yarali sürücüyü Suhut Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Buradaki tüm müdahalelere ragmen Alican Alptekin hayatini kaybetti.
Jandarma ekipleri tarafindan genis çapli inceleme baslatildi.
Kazanin ne kadar siddetli oldugu kamyonetin kavak agaçlarina vurup devirmesi ve fren izlerinden gözlendi. Kazayi duyup olay yerine ilk giden Nimet Aygördü, konu ile ilgili açiklamalarinda, "Bir anda bir çiglik çikti, ben de evde yatiyordum çat dedi o agaca vurdu. Ondan sonra kapiya çiktim. Murat ’can kurtaracak yok mu?’ diye seslendi. Hemen oraya vardilar, çigris bagris benim gelin hemen ambulansi çagirdi. Ambulans hemen tez geldi hem de çok tez geldi" dedi.
Kazanin meydana geldigi yolda birden fazla kaza oldugunu ifade eden Hasan Çinar ise, "Bu yolda yine bir can kaybimiz oldu. Bu yol için bir önlem alinmasini büyüklerimizden rica ediyoruz. Bu ilk degil ve son da olmayacak bir önlem alinmazsa. Kazalarin önlenmesini istiyoruz büyüklerimizden" dedi.
Takla Atan Kamyonetin Sürücüsü Can Verdi
Afyonkarahisar’da seyir halindeki kamyonetin viraji alamayip takla atmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda bir kisi can verdi.



















