Taklalar Atarak Ters Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çiktilar

Taklalar Atarak Ters Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çiktilar

Gaziantep’in Islahiye ilçesinde yoldan çikarak taklalar atan ve ters dönerek durabilen araçtaki 2 kisi, burnu bile kanamadan kazadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaras’tan Hatay istikametine seyir eden K.A. idaresindeki Hyundai marka 31 AEE 328 plakali otomobil, Islahiye ilçesi Kirikçali kavsaginda yoldan çikarak taklalar atmaya basladi.

Asiri hiz nedeniyle savrulan araç, 3 takla atarak ters bir sekilde durabildi. Kazayi gören olay yeri yakinindaki Özel Harekat Polisi merkezi ve itfaiye istasyonundaki personeller de hizla olay yerine geldi. Ters dönen otomobilin kapilari açilamayinca içeride mahsur kalan sürücü K.A. ve yegeni H.A.’yi kurtarmak için çevrede bulunan vatandaslar, polis ve itfaiye ekipleri tarafindan çalisma baslatildi. Otomobilin camlari kirilarak, içerideki 2 kisi disariya çikarildi.

Araçtan çikarilan 2 kisi burunlari bile kanamadan kazadan kurtarilirken, sahislar özel harekat polisinin ikna çabasi sonucunda ambulansa bindirilerek tedbir amaçli hastaneye götürüldü.

Öte yandan kazanin il tespitlere göre asiri hiz nedeniyle meydana geldigi ve olayda sadece maddi hasarin olustugu belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile