Taksi Duragina Gizemli Telefon Açiklamasi 'Abi Kaçin Duraktan, Bomba Var Patlayacak, Caninizi Kurtarin'

Taksi Duragina Gizemli Telefon Açiklamasi 'Abi Kaçin Duraktan, Bomba Var Patlayacak, Caninizi Kurtarin'

Zonguldak’ta gizli numaradan taksi duragini arayan bir kisi, “Abi kaçin duraktan, bomba var patlayacak. Caninizi kurtarin” diyerek bomba ihbarinda bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay aksam saatlerinde merkez taksi duraginda yasandi. Iddiaya göre bir kisi gizli numaradan duragini arayarak, “Abi kaçin duraktan, bomba var patlayacak. Caninizi kurtarin ”diyerek telefonu kapatti. Ardindan taksi soförleri tedbir amaçli durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler duragi bosaltarak bomba aramasi yapti. Yapilan incelemede ihbarin asilsiz oldugu ortaya çikti. Polis olayla ilgili sorusturma baslatti.

Olayin ardindan açiklama yapan 30 yillik taksi soförü Erol Özisik, “Saat 23.05-23.10 civari bir telefon geldi. 15-16 yaslarinda bir çocuk sesine benziyordu. ’Abi kaçin duraktan, bomba var patlayacak. Caninizi kurtarin’ diye telefon. Telefonda benle konustu.

Ben de ’Sen ne diyorsun?’ dedim. Yanimdaki arkadasa verdim, o da konustu.

Ona da aglayarak ayni seyleri söyledi, ’Kaçin durakta bomba var.’ O da inanmadi gerçi. Ondan sonra biz emniyeti aradik. Emniyet teskilatindan geldiler, incelediler. Su anda bir sey yok. Numara bilinmeyen numara. Numara görünmedi. Güvenlik amaciyla taksilerimizi bosalttik. Arama tarama yapildi. Herhangi bir sey çikmadi. Asilsiz bir ihbardi. Ilk defa böyle bir sey oldu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile