Taksi Soförü Durmayinca Öfkelenmis

Taksi Soförü Durmayinca Öfkelenmis

Izmir’in Konak ilçesinde, eski sevgilisinin bindigi taksinin sürücüsünü darbeden saldirgan, çikarildigi mahkemece adli kontrolle serbest birakildi. Saldirganin ilk ifadesinde, taksinin durmamasi üzerine öfkelenerek sürücüsünü darbettigini söyledigi ögrenildi.

Olay, 10 Subat saat 00.50 siralarinda Konak ilçesine bagli Ferahli Mahallesi 3513 Sokak’ta yasanmisti. 35 T 5201 plakali taksinin soförü Kaya Özel (23), kendisine isaret eden bir kadini aracina aldiktan sonra ilerlemeye baslamis, bu sirada aracin arkasindan gelen bir kisi tarafindan saldiriya ugramisti. Öldüresiye darp edilen genç taksici, daha sonra polis merkezine giderek sikayetçi oldu. Olayin ardindan harekete geçen Izmir Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügü, sahsin kimligini tespit etti. Araca binen kadin müsterinin sevgilisi oldugu iddia edilen M.A. (26), Bornova’da saklandigi adreste yakalanarak gözaltina alindi. M.A. ifade için emniyete götürüldü. Meydana gelen saldiri ani ise takside bulunan araç içi kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Durmadi diye öfkelenmis

Taksiciyi darbeden M.A.’nin, araçtaki kadin yolcunun ayrildigi sevgilisi oldugu, tartistiklari sirada taksiyi durdurup bindigini, pesinden gittigi taksinin soförü Kaya Özel’i durmasi konusunda uyardigini ancak durmayinca öfkelendigini ve olayin gerçeklestigini söyledigi ögrenildi. Hirsizlik, tehdit, hakaret ve uyusturucu gibi suçlardan da kaydinin oldugu ögrenilen M.A., emniyetteki islemlerin ardindan çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest kaldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile