Taksim'de suçlularla Mini Cooper'lı mücadele

İstanbul Emniyet Müdürlüğü her gün binlerce turist ve vatandaşın gelip geçtiği Taksim ve çevresinde görev yapan ekiplerin kullanması için 3 Mini Coope

İstanbul Emniyet Müdürlüğü her gün binlerce turist ve vatandaşın gelip geçtiği Taksim ve çevresinde görev yapan ekiplerin kullanması için 3 Mini Cooper aldı. Küçük olmalarının yanı sıra güçlü motorları sayesinde hız da yapabilen Mini Cooper'lar özellikle dar sokakların bulunduğu İstiklal Caddesi'nde görev yapacak.

İstanbul'un en işlek bölgesi Takim Meydanı ve İstiklal Caddesi her gün yüz binlerce vatandaşı ve turisti misafir ediyor. Gece geç saate kadar yoğunluğun devam ettiği bölgede kapkaç, gasp gibi olaylarda sık sık yaşanıyor.

Suçlularla mücadele için güven timlerini devreye sokan İstanbul Emniyeti bu kez de polisin daha seri ve daha kolay hareket edebilmesi için Mini Couper'ları devreye soktu. 3 adet Mini Cooper satın alan İstanbul Emniyeti, bu araçları Taksim ve civarında çalışan ekiplere tahsis etti. Piyasada 46 bin lira ile 75 bin lira arasında değişen fiyatlardan satılan Mini Cooper'lar İstiklal Caddesi ve ara sokaklarda hizmet verecek.

Bu gün ilk kez vatandaşların karşısına çıkan Mini Cooper'lar vatandaşların da büyük ilgisini çekti. Araçların çok güzel olduğunu söyleyen vatandaşlar hızlı, küçük ve seri olmasının da büyük avantaj teşkil edeceklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile