Talas Belediyesi'nde Vergi Mesaisi

Talas Belediyesi'nde Vergi Mesaisi

2024 yili Emlak, Çevre Temizlik ve Ilan Reklam Vergilerinin birinci taksit ödemeleri devam ediyor. 31 Mayis Çarsamba gününün ödemeler için son tarih oldugunu hatirlatan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, vatandaslara ödemelerini son güne birakmama çagrisinda bulundu.

Konuyla ilgili bir degerlendirme yapan Baskan Yalçin, vergi ödemelerinin hem internet üzerinden hem de belediye hizmet binasinda ve Mevlana Mahalle Meydaninda bulunan veznelerden yapilabilecegini söyledi.

Vezneden nakit veya kredi kartiyla yapilabilecek olan ödemelerin internet üzerinden de gerçeklestirilebilecegini ifade eden Baskan Yalçin, mükelleflerin www.talas.bel.tr adresinden giris yaparak ‘ödeme islemleri’ menüsünü tiklamalari gerektigini dile getirdi. Baskan Yalçin, su ana kadar vergilerini ödeyen Talasli mükelleflere de tesekkür etti.

Vezne önlerinde yogunluk yasanmamasi ve vatandaslarin magdur olmamasi için her türlü hazirligi yaptiklarini belirten Baskan Yalçin, bu çerçevede veznelerin çalisma saatlerinde düzenlemeye gittiklerini ve vatandaslarin hafta sonu da ödeme yapabileceklerini ifade etti.

Buna göre 20-31 Mayis tarihleri arasinda hafta içi 08.00-19.00 saatleri arasi açik olacak vezneler, hafta sonlari da 10.00-16.00 saatleri arasinda hizmet vermeye devam edecek. Bununla birlikte mükelleflerin vergi ödemelerine kolaylik saglamak amaciyla Mevlana Meydanindaki vezne de görev basinda olacak. 20 Mayis Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye baslayacak olan vezne, hafta içi 13.30-20.00, hafta sonu 10.00-16.00 saatleri arasinda açik olacak.

Öte yandan mükellefler için Talas Belediyesi internet sayfasinda da yeni düzenlemeler yapildi. Buna göre vatandaslar belediyeye gelmeden “E-Emlak Vergisi Bildirim” ve “E-Emlak Vergisi Rayiç Belgesi” sekmelerinden islemlerini kolayca yapabilecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile