Talas Belediyesi'nin Isletmelerine Seçim Ayari

Talas Belediyesi'nin Isletmelerine Seçim Ayari

Talas Belediyesi bünyesinde bulunan kütüphane, restoran, sohbet evi ve mesire alani gibi isletmelerin mesai saatlerinde düzenlemeye gidildi. 14 Mayis Pazar Günü gerçeklesecek seçim nedeniyle hafta sonuna özel olarak yapilan düzenlemede, isletmelerin çalisma saatleri yeniden belirlendi.

Seçim yasaklari çerçevesinde kiraathaneler, mesire alanlari ve eglence mekanlari gibi yerlerin seçim süresinde kapatilmasindan dolayi Talas Belediyesi de kendi isletmelerinin çalisma saatlerini yeniden düzenledi.

Buna göre 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi basta olmak üzere, belediyeye bagli diger kütüphaneler, Osmanli ve Selçuklu Evleri ile Ali Dagi 360 Kafe, Mevlana Restoran ve Zincidere 100. Yil Mesire Alani içindeki Göl Kafe de açilis kapanis saatlerinde degisiklige gidildi. Bununla birlikte Ali Saip Pasa Hamami ve Yaman Dede Konagi’nin çalisma saatleri de yeniden düzenlendi.

Yeni düzenlemelere göre isletmelerin saatleri su sekilde olustu;

7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi 13 Mayis Cumartesi günü saat 23.00’te kapanip 15 Mayis Pazartesi Günü saat 15.00’te açilacak. Altintepe, Abdulhamidhan ve Mevlana Semt Kütüphaneleri 13 Mayis Cumartesi 18.00’de kapanip 16 Mayis Sali Günü 09.00’da yeniden arastirmaci ve ögrencileri agirlamaya baslayacak. Zincidere Göl Kafe, Mevlana Restoran ve Ali Dagi 360 Kafe 13 Mayis Cumartesi 23.00’te kapanip 14 Mayis Pazar günü saat 13.00’te yeniden misafirlerini agirlamaya baslayacak. Zincidere 100. Yil Mesire Alani ise seçim günü de gün boyu dogaseverlerin hizmetinde olacak. Osmanli ve Selçuklu Evi ise 13 Mayis Cumartesi Günü 24.00’te kapanirken 14 Mayis Pazar 13.00’te açilacak.

Öte yandan Ali Saip Pasa Hamami ile Yaman Dede Kültür Evi de 14 Mayis Pazar Günü kapali olacak isletmeler arasinda yer aliyor. Her iki tesis de 16 Mayis Sali günü yeniden hizmet vermeye devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile