Talas Harman Meydani Senlenecek

Talas Harman Meydani Senlenecek

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’in en dikkat çeken sosyo-kültürel faaliyetleri arasinda yer alan ‘Antika Pazari’ ve ‘Maharetli Eller Kadin Üretici Pazari’, normallesme süreciyle birlikte Pazar günleri kapilarini açacak.

Pandemi öncesinde oldugu gibi yeni dönemde de Talas’in tarihi Harman Mahallesi Meydani’nda kurulacak olan her iki pazar, bölgenin oldugu kadar Talas’in da sosyo-kültürel yönden gelisimine ve tanitimina büyük katki saglamaya devam edecek.

1 ve 3. PAZAR MAHARETLI ELLER

Normallesme süreciyle birlikte Maharetli Eller Kadin Üretici Pazari her ayin 1 ve 3. Pazar günü kurulacak. Talas Belediyesi’nin Maharetli Eller Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi ile birlikte gerçeklestirdigi organizasyonla, binlerce el emegi göz nuru ürün ile el ve ev yapimi gida ürünleri alicisiyla bulusacak.

4 Temmuz Pazar günü tezgah açacak Maharetli Eller Kadin Üretici Pazari, Temmuz ayinda bir de 18 Temmuz Pazar günü kurulacak.

ANTIKA PAZARI ILE HASRET BITIYOR

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’in bir diger önemli sosyo-kültürel projesi olan Antika Günleri de uzun bir aradan sonra yeniden meraklilariyla bulusacak.

Pandemi nedeniyle 16 aydir kurulamayan Antika Pazari, 11 Temmuz Pazar günü yine Harman Meydani’nda ‘vira bismillah’ diyecek.

Antika Pazari, bundan sonra her ayin 2. Pazar günü antika saticilariyla koleksiyonerleri bulusturmaya devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile