Talas'ta Kurban Satis Yerleri Kura Ile Belirlendi

Talas'ta Kurban Satis Yerleri Kura Ile Belirlendi

Talas Belediyesi, yaklasan Kurban Bayrami öncesi hazirliklarini sürdürüyor. Bu çerçevede kurban satis ve kesim yerlerinin hazirlanmasinin ardindan kurbanliklarin satisinin yapilacagi alanlar belirlendi.

Talas Belediyesi, Resadiye Mahallesi’nde kurulan kurban satis alaninda kura çekim usulü ile belirlenen yerler, kurbanlik hayvan sahiplerine teslim edildi. Toplamda 82 hayvan yetistiricisinin katildigi kura çekiminde 64 küçükbas, 18 büyükbas hayvan satis yeri kurban saticilarina tahsis edilmis oldu. Kura çekimi sonrasinda konusan kurbanlik hayvan saticilari, Resadiye kurban satis yerinin özenle hazirlanmis bir yer olduguna dikkat çekti. Su basta olmak üzere birçok temel ihtiyacin karsilandigini ifade eden saticilar, Baskan Yalçin’a tesekkürlerini iletti. Koçcagiz Mahallesinden üretici Irfan Pinarbasi, kurban kesim ve satis yerlerinde sunulan hizmetlerden memnun oldugunu dile getirerek; “Kurban satis yerleri ve kesim yerlerinden memnunuz, her sey çok güzel, her sey dört dörtlük. Baskanimiza tesekkür ederim” dedi.

Sunulan hizmetten duydugu memnuniyeti ifade eden bir baska kurbanlik saticisi Yasar Kendirci de kurban satisi için hazirlanmis alanda her türlü imkanin kendilerine saglandigini belirterek Baskan Yalçin’a tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile