Talas'ta Mevlana Mahallesi'ne 5 Yeni Park Yapılacak

Talas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünce nüfusun yoğun olduğu ve yapılaşmanın hızla geliştiği bölgelerden Mevlana Mahallesi'ne 5 yeni park yapılacak.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Etüt Proje Müdürlüğü ekipleriyle Mevlana Mahallesi'nde yapılan ve yapılacak parklardaki çalışmaları inceledi.

Başkan Palancıoğlu, Mevlana Mahallesi'nin Kayseri'nin en büyük mahallesi olduğunu belirterek, "60 bin vatandaşımızın yaşadığı bu mahallemizde park sayısını artırmaya çalışıyoruz" dedi.

Mevlana Mahallesi'ni şantiyeye benzeten Başkan Palancıoğlu, bir binada 350-400 kişinin yaşaması nedeniyle yoğun bir nüfusun bulunduğu Mevlana Mahallesi'nde çocuklara, gençlere, yaşlılara ve kadınlara yönelik park sayısının az olduğunu ve bu eksikliği gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile